fbpx

​Oletko valmis luomaan uuden suhteen ruokaan ja vartaloosi?

​Tahdonvoimasta ja sisusta huolimatta ylimääräinen paino ei pysy poissa?

​Stressi on yksi suurimpia syitä 

siihen miksi paino ei putoa

​Miksi ajattelumme ja tunteemme vaikuttavat painoomme, kehoomme ja aineenvaihduntaamme?

​Johanna

​Unison liikuntapalvelut

​ ​

 ​

“Jos olet joskus tuskaillut oman peilikuvasi kanssa, ahdistunut vyötärölle kertyneistä kiloista ja tuntenut häpeää sen vuoksi, että olet päästänyt itsesi huonoon kuntoon, tämä tulee olemaan tärkein koskaan lukemasi kirje!”


Olet varmasti kuullut, että paino putoaa sillä kun syöt vähemmän ja liikut enemmän?

​Elämäsi on tasapainossa silloin kun liikut, tapaat ystäviä ja yöunesi on riittävän palauttaa? Tämä pitää varsin hyvin paikkaansa. Mutta mitä tapahtuu siinä vaiheessa kun eteesi tulee arkesi mullistava tilanne?


Onko kyseessä sitten onnettomuus, sairastuminen, työpaikan menettäminen, parisuhteen päättyminen, tai jokin muua asia joka ravisuttaa sitä turvallisuuden tunnetta, jolle olit aiemmin rakentanut oman arkesi ja identiteettisi.


Vuodet kuluvat, kunnes yhtenä päivänä katsot itseäsi valokuvasta ja maailmasi tuntuu pysähtyvän.

​Et enää tunnista itseäsi tästä kuvasta ja ymmärrät, ​että on aika ​tehdä asialla jotain. On aika saada oma itsesi takaisin!​Painonhallinta ja stressi

​Jos elämäntapamuutokset olisivat helppoja, kaikki tekisivät sitä kun tarve vaatii.


​Mikä siinä on sitten niin hankalaa ja vaikeaa? Miksi uusien ja parempien vaihtoehtojen ylläpitäminen arjessa ​tuntuu toisinaan jopa mahdottomalta?


​Mitä tapahtuu sen tilanteen jälkeen kun olet päättänyt tehdä asialle jotain?​

Minkälaisia ajatuksia se sinussa synnyttää?


​- kyllä nyt pitäisi, mutta ei se kuitenkaan onnistu, sillä epäonnistuinhan edellisessä painonpudotusyrityksessä 15 vuotta sitten. Jos aloitan sitten huomenna. ..


Painonhallinnassa, kuten muissakin arjen tapahtumissa, ensimmäinen asia ​johon kiinnittämme huomiota, on sinun ajatuksesi!


​Jos ajattelet epäonnistuvasi. se on totta,

 jos ajattelet onnistuvasi sekin on myös totta!


Negatiiviset ajatukset sekä liian tiukalle vedetyt aikataulut käynnistävät sinussa stressitilan, joka on jo itsessään putoavia painokiloja vastaan!


Miksi näin?


Stressaantuneena pinna on kireällä sekä sorrut helpommin roskaruokaan, suklaaseen sekä muuhun ylimääröiseen naposteluun. Tämä on yksi tekijä joka ​vapauttaa kehoosi tulehduksellisia tekijöitä jotka lisäävät vatsan rasvakerrostumaa.


Mitä jos aloittaisit tämän elämäntapamuutoksen sillä että opit tuntemaan kehosi viestejä?


Oppisit​ kuinka voit hoitaa ja harmonisoida oman mielesi ja kehosi sen sijaan, että taistelisit kehoasi vastaan ja tuntisit turhautumista ja ahdistuneisuutta?


​Avain ihanteellisen painon saavuttamiseen on on yksinkertainen:


-opi kuuntelemaan kehoasi ja kehittämään hyviä, arjessasi toimivia ruokailutottumuksia.

​-opi rauhoittamaan tunteesi ilman, että sinun tulee turvautua ruokaan ja lopeta jatkuva syyllisyyden tunteminen


Se mitä päivittäin ajattelet ja tunnet, vaikuttaa armotta sinun aineenvaihduntaan, painoosi sekä kehoosi.

Olisiko aika siirtyä jatkuvasta sekaannuksen tilasta harmoniseen luottamuksen tilaan?​Stressi ja painonhallinta​Stressi ja painonhallinta verkkokurssilla on käytössä Harmoninen keho ja mieli- metodi. Metodin avulla saat tietää sen mitä sinun tarvitsee tietää ruokavaliosta, resepteistä, ahdistuksen hallinnasta sekä terveyden ​edistämisestä.

​Tutustumalla Harmoninen keho ja mieli metodiin tarkemmin, pystyt sen avulla hoitamaan ja harmonisoimaan kehosi.  Käynnistämä aineenvaihduntasi käyttämällä oikeanlaista ruokaa, sekä käyttämällä kehosi viestejä oppainasi.


Miksi sinun tulisi kuunnella minua?


Kehollasi on kyky kertoa mitä se kaipaa, mikäli vain osaamme kuunnella sitä! Usein kuitenkin kaikkien kiireiden keskellä me jätämme nämä viestit huomiotta!


​Stressi ja painonhallinta -verkkokurssilla opetan sinulle tieteellisesti todistetun Iprep. stressinhallintamenetelmän.


Menetelmän avulla pystyt vahvistamaan omaa resilienssiäsi. Resilienssi​ tarkoittaa selviytymis- ja sopeutumiskykyä ennakoimattomissa, yllättävissä muutostilanteissa. 


Kyseessä on taito, jota tarvitsemme työssä, mutta myös vapaa-ajalla välttyäksemme turhalta hermoilulta ja stressin tunteilta. Ja siinä vaiheessa kun kehomme ja mielemme eivät ole jatkuvassa stressitilassa, meillä on realistinen kyky havainnoida ympäristöämme.​Olen Johanna Pelkonen liikunta-alan ammattilainen.


​Liian pitkään omille äärirajoilla toimiminen sairastutti minut.


Ahdistuksen ja epätoivon tunteet kasvoivat muuttuneen elämäntilanteen myötä.


Käänne parempaan tapahtui vasta kun opin harmonisoimaan kehon ja mielen. Oikea määrä arjen rasitusta, liikuntaa, ravintoa ja lepoa toivat mielenrauhan, joka heijastui omaan hyvinvointiin sekä sitä kautta jokaiseen elämän osa-alueeseen.


Vaikka elämä pysäytti minut, onnistuin siitä huolimatta parantamaan omaa elämänlaatuani niin huimasti että nykyään autan myös muita voimaan paremmin ja harmonisemmin.


​Kaikki nämä opit on koottu ​Stressi ja painonhallinta- verkkokurssille!


​Johanna

Esittelyssä...

​Stressi ja painonhallinta-verkkokurssi

Helposti sitkuttelemme elämämme läpi, asetamme omia esteitä tiellemme. Nyt on aika poistaa näitä esteitä ja saavuttaa aidosti hyväolo niin sisäisesti kuin ulkoisesti!


Ihmisen tehtävä on kehittyä, kasvaa ja viisastua.

​​Stressi ja painonhallinta-verkkokurssi


​Stressi ja painonhallinta-verkkokurssi​Tämä neljän viikon verkkokurssi sisältää kaikki tarvittavat strategiat ihanteellisen painosi saavuttamiseksi ja/tai ylläpitämiseksi​. Verkkokurssin avulla pääset luomaan uuden suhteen niin ruokaan kuin kehoosi. Kurssi tarjoaa työkalut voittaa ruokariippuvuus sekä fyysinen ja emotionaalinen ahdistus.


Miksi? Me elämme sekasorrossa ja emme oikeastaan tiedä mitkä asiat edistävät hyvinvointiamme


Miten? Rauhoittamalla kehon jatkuvan stressitilan sekä sen myötä kehossamme vallitsevan hormonicoktailin- taistele ja pakene!


Mitä? Oppimalla, että ajatuksesi luovat tunteen ja sitä kautta toiminnan. Ymmärrät, että se mitä ajattelet ei ole merkityksetöntä.

​1. ​Happinaamari ensin itselle,sitten vasta muille! Tämä viikko on maksuton!


Mikäli sinä et voi hyvin, et pysty auttamaan muitakaan, matkalle onkin syytä lähteä pysähtymisen kautta.


​Huolehtivana ihmisinä haluamme usein huolehtia toisista ja kannamme huolta lähimmäistemme hyvinvoinnista ja jaksamisesta.  Koemme liian usein, että on itsekästä sanoa että tänään ei pysty, tai en vain jaksa. Tosiasiassa me emme voi kuitenkaan auttaa toisia, mikäli meillä itsellä ei ole hyvä olla, tai jos energiamme ovat täysin nollassa.


​Autan sinua oivaltamaan, mikä on tärkeää sinulle juuri nyt tässä elämänvaiheessa. Samalla sinun ymmärrys kasvaa siitä mikä on tärkeää ja miksi. Alat ymmärtää elämääsi ohjaavia valintoja.


​Tiedän kuinka ahdistavaa on miettiä mitä tulee syödä ja milloin. Tässä osiossa perehdymme mm:


Mitä ostoskoriin kannattaa kerätä

Miltä keittiönkaappiesi tulisi näyttää, laatu korvaa määrän

Työkalut parantamaan suhdetta ruokaan

Rauhoita tunteesi turvautumatta ruokaan

Opi huolehtimaan vartalostasi kunnioitukse​lla ja rakkaudella

Miksi ajatuksemme ja tunteemme vaikuttavat painoomme, kehomme ja aineenvaihduntaan
​2. ​​Sinun energiatasosi


​Energiatasoillasi on suora yhteys siihen millä tavoin näet käsillä olevan tilanteen. Väsyneenä ongelmanratkaisu sekä pätöksentekokyky ovat heikentyneet.


Alhainen energiataso kaventaa havaintoja, ajattelua, tunteita ja käyttäytymistä. Näiden ohjeiden avulla pystyt rakentaaman itse sinulle sopivankokoiset annokset. 

Aina meillä ei kuitenkaan ole aikaa ja halua viettä aikaa keittiössä, siksi kerron sinulle helpon ja nopean tavan varmistaa se, että saat ravinnostasi kaikki tarvittavat ravintoaineet. Toisinaan on ihan ok myöntää, että ei jaksa ja pysty tekemään kaikkea itse, siksi ​joukosta löytyy myös kiireiseen arkeen sopivia reseptejä sekä vinkkejä.


Energianlähteet:

-Mitä proteiinit ovat ja mistä niitä löytyy

-Mitä hiilihydraatit ovat ja mistä niitä löytyy

-Mitä ovat terveelliset rasvat ja mistä niitä löytyy


-Mitä ovat mikroravinteet ja kuinka varmistaa, että ne ovat päivittäisissä aterioissasi

-Ateriaaikojen tärkeys aineenvaihdunnan aktivoinnissa

-Riittävät annokset kehollesi

-Eroon sokerihiireydestä sekä jatkuvasta napostelusta

-Ruokapäiväkirja

-Opi huolehtimaan vartalostasi kunnioituksella ja rakkaudella

-Työkalut, joilla edistetään ruoan asianmukaista ruuansulatusta ja imeytymistä, -ylläpidetään aktivoitua aineenvaihduntaa, edistetään lihaksen kehitystä ja estetään -rasvan kertyminen ja rebound-vaikutus

-Ruoka ja oksidatiivinen stressi

​3. ​​Midsetin kääntäminen


Pelkäätkö aina kaikkein pahinta? Näetkö silmissäsi kuinka mikään ei onnistu ja tulet epäonnistumaan isolla E:llä? Älä syytä itsesi, sillä jos emme tiedosta tätä ihmismieli ohjautuu automaattisesti negatiiviseen. Nyt on korkea aika kääntää tämä ajattelumalli optimistiseen suuntaan! Siihen mitä kaikkea hyvää ja ihanaa voikaan tapahtua! Sillä se mitä ajattelemme, tunnemme ja toimimme ei todellakaan ole yhdentekevää. Tässä osiossa kerron sinulle miksi näin on! Perehdymme mitä tarkoittaa resilienssi, ja kuinka se koostuu useasta hauraasta eri osa-alueesta.


​-Ahdistuksen hallintastrategiat

-7 ahdistuksen pääasiallista syytä

-Tutustu kuinka aivomme ja mielemme toimivat

-Ahdistuksen fyysinen alkuperä

-Ahdistuksen emotionaalinen alkuperä. Haluamme saada jotain, tiedämme mitä tehdä   sen saamiseksi ... Ja silti emme? Mitä tämän takana on? 

-Voittavat tavat. Uusia tapoja muodostaessa on hyvä ymmärtää, että ne syntyvät lähes kaikessa toiminnassa, jota toistamme tarpeeksi pitkään- kerron sinulla keinoja kuinka saavut tämän.

-Ymmärrä miten tietoinen mielemme ja tiedostamaton mielemme toimivat

-Älykkäät työkalut rauhoittaa ahdistusta, Iprep tieteellisesti todistettu stressinhallintamenetelmä.

-Työkaluja, joita on helppo käyttää päivittäin, jotta voimme vähentää stressitasomme ja siten edistää aineenvaihduntaa, painoa ja yleistä terveyttä.

-Tutustu elämäsi tärkeimpiin stressilähteisiin ja niiden hallintaan

-Stressin abc4. ​TEE SE UUSIN KONSTEIN

-​Liikunnan ja oikeanlaisen ravinnon merkitys sairauksiin

-Perustekijät, jotka on otettava huomioon huoltaessamme itseämme

​-Miksi jos liikut tietyllä tavalla (ehkä juuri tekemäsi tapa), se voi olla täysin haitallista, jopa myötävaikuttaa ​lihomiseen?

-Mitä fyysistä aktiviteettia teen terveyden ylläpitämiseksi ja aktiivisen aineenvaihdunnan edistämiseksi (painonpudonnan suosiminen tarvittaessa)?

-Kuinka uni liittyy erityisesti suhteessa painoamme, aineenvaihduntaan, suorituskykyyn ja tehokkuuteen?
​​Mikä on sinun motivaatiosi muutokseen?

Painon saa pudotettua hyvinkin nopeasti, mutta valitettavasti se 90% tapauksista tulee seuravaan kahden vuoden aikana takaisin ja korkojen kera!


​Laskemalla stressitasojasi, paino usein laskee siinä sivussa.


Ja mikä parasta, kun tavoitteenasi on kokonaisvaltainen uudistuminen, voit nauttia pitkään näistä tuloksista!


En lupaa sinulle kuukauden pikadiettiä, mutta näillä ohjeilla pystyt tekemään pysyviä muutoksia, jotka kantavat sinua arjessasi eteenpäin!

​Hymy

​Elämäntapamuutos jossa myös ympärilläsi olevat ihmiset voivat hyvin. Tähän kuuluvat oikein mitoitettu ravinto, liikunta ja palautuminen.

​Keveys

​Pudota painoa stressin verran. Kun lakkaat ajatuksillasi tuottamasta kehoosi jatkuvaa kortisolicoktailia, huomaat tämän muutoksen kehossasi.

​Mielenrauha

​Rakenna hyvä elämä sisäisen mielenrauhan kautta.

​​Omien raja-aitojen kaataminen

​Se joka aiemmin olit ei määrittele sinua enää, oletko valmis päästämään irti vanhasta ja luottamaan siihen että elämä kantaa sinua!


Menetelmä stressinhallinnan taustalla​

​Painonhallinta ja stressi- verkkokurssilla on käytössä tieteellisesti todistettu Iprep menetelmä jonka avulla pystyt parantamaan henkistä ja fyysistä valmiuttasi.


https://proresilience.org/


​Ohjelma on suunniteltu poliiseille ja armeijalle, mutta uskalla väittää, että normaalissa arjessa tarvitsemme vastaavanlaisia kykyjä hallita omia stressitasojamme sekä sitä kautta sen fysiologisia vaikutuksia. Kuvittele miltä arkesi näyttäisi jos siinä olisi vähemmän negatiivisuutta? Millä tavoin tämä vaikutt


Bonukset

01 ​Eroon pömppövatsasta

​Vatsa on suorituskykymme ja terveyden perusta.

​Bonus- osiossa käymme läpi miten vatsalihaksia harjoitetaan oikein ja mahdollisimman tehokkaasti. Onnistunut harjoittelu tarkoittaa että pinnallisten sekä syvien kaskivartalonlihasten on oltava tasapainoisessa kunnossa.  

Vatsan kunnosta voi päätellä monia terveyteen ja elämäntapoihin, mutta myös elämänarvoihin, asenteisiin sekä mieltymyksiin yhdistettäviä asioita.


​Vatsakummun koon perusteella pystyykin lähes poikkeuksetta ennustamaan verenpaineen, kolesterolin, kakkostyypin diabeteksen sekä selkäsairauksien esiintyvyyden.

  • Keskivartalon lihasten toimintaroolit
  • Vatsa ja harjoittelu- lyhyt oppimäärä
  • Rasvavarastot- vatsan alueella
  • Vatsa ja ruokavalioARVO: 79€

02 ​​Unenhallinnan abc

Bonuksen kuvaus.

ARVO: 79€

03 ​Terveyskunnon testaus

Voit kehittää sitä mitä voit mitata. Tästä bonus-osiosta löydät perinteisen vaaàn lisäksi keinot seurata kehitystäsi.  


Aterioinnin tueksi saat ruokapäiväkirjan, jonka avulla pystyt helposti seuraamaan päivittäistä ateriointiasi. Voit seurata liittyykö ateriointiin jokin jatkuvasti toistuva ajattelu- tunne- toiminta- kaava.

  • Vyötärön ympärysmitta
  • Vyötärö/lantiosuhde
  • ​Peili/ valokuvat
  • Rasvaprosentin mittaaminen
  • Suorituskyvyn mittaaminen toistotestillä


ARVO: 79€

100%
RAHAT TAKAISIN
-TAKUU

Ta​kuulla onnistut!

100 % tyytyväisyystakuu

​​Maksan rahasi takaisin, enkä kysy syytä palautukselle. Ehtona palautukselle on kuitenkin se, että kurssin materiaalista 50% on käyty läpi.
14 päivän rahat takaisin- takuu.

​Nyt on aikasi 

​Nyt sinulla on mahdollisuus tarkastella pintaa syvämmältä sitä, miksi elämäsi on yhtä jatkuvaa kamppailua sekä huonoa omaa tuntoa ylimääräisten painokilojen kanssa.

Voit osallistua maksutta kurssin ensimmäiselle viikolla, josta saat jo rahanarvoisia työkaluja siihen kuinka voit muuttaa omaa keho- mielitilaasi. Ja ajankuluessa pääset todistamaan nämä muutokset omassa ulkomuodossasi, jonka myös muut huomaavat!Tienhaara, pystytkö entisessä- vai otatko ensimmäisen askeleen kohti uutta tulevaisuutta?


​Useimmat toistavat samoja asioita ja odottavat niistä tulevan erilaisia lopputuloksia- valitettavasti homma ei kuitenkaan toimi tällä tavoin. Jos haluat muuttaa jotain pysyvästi elämässäsi. tulee sinun tehdä siihen tarvittavia muutoksia!Ilmoittaudu mukaan verkkokurssille, jossa ensimmäinen viikko on maksuton. Ja huom! tämä ei sido sinua mihinkään.

​Pilottiryhmä!

​Siitä huolimatta että olen liikuttanut satoja ellei tuhansia ihmisiä- tarjoan tämän verkkokurssin sinulle edullisemmin, sillä tämä on ensimmäinen kerta jolloin tarvittava tieto stressistä ja painonhallinnasta on koottuu samaan kurssiin!


​Nyt on sinun aikasi panostaa itseesi, sillä kun sinä voit hyvin- heijastuu tämä myös ympärilläsi oleviin ihmisiin!


​Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan haaste- viikkoon- 5.7.2020 mennessä- 

sillä ma 13.7. aloitamme tämän yhteisen matkan!

​Haasteeseen ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään!

Tuotteen nimi

Tagline tms.

Terveisin,

​Johanna

Usein kysytyt kysymykset

Kirjoita kysymys tähän

What if I'm not good at copywriting?

How can I get this landing page template?

Avaa kysymys painamalla tästä

What if my product isn't a digital product?

What are the right questions to add here?

P.S. PS (Post Scriptum) -elementit luetaan aina myyntikirjeessä tai sähköpostissa. Ovat yhtä tärkeitä kuin pääotsikko, väliotsikot ja toimintakehote! Sisällytä PS-copyyn suora teksti-/ankkurilinkki klousaukseen tai ostolomakkeelle.


P.P.S. Esimerkkejä PS-elementin käytöstä:

1. Kiteytä tarjous - muistuta kaikista hyödyistä

2. Lisää bonus, joka tekee tarjouksesta vastustamattoman

3. Vetoa muihin henkilökohtaisiin syihin, joiden takia tuote kannattaa ostaa juuri nyt


Esim. Kannattava Facebook-mainonta: ”PS. Onko olemassa mitään muuta tapaa, jolla pääset eroon loputtomasta markkinointisi vaatimasta bloggaamisesta, vloggaamisesta ja somettamisesta… joka ei muutenkaan takaisi yhtään minkäänlaista myyntiä? …”

© 2020, Unison liikuntapalvelut