Personal training

personal training

-SOUND- body, mind, soul

Vien elämäntapamuutoksen uudelle tasolle. 10- vuoden kokemus liikunta-alalta, yhdistettynä tietoisesti tapahtuneeseen henkiseen kasvuun luo valmennusmenetelmän, joka tarkastelee ihmistä monitasoisena yksilönä- osana suurempaa kokonaisuutta.

Olen parantunut sisäilmasta oireilusta, monikemikaaliyliherkkyydestä, liiasta miellyttämisen tarpeesta, ylisuorittamisesta ja niiden taustalla olevista traumoista loistavien opettajien ja terapeuttien tuella.

Olen oppinut avaimet kukoistavaan elämään, jonka voimme itse luoda tietoisesti. Minä valitsen päivittäin asenteen että elämä on juhlaa ja että me saamme kukoistaa siinä. Elämä tuo joka tapauksessa eteen haasteita ja murheita, joskus ne täytyy hoitaa tehokkaasti toimimalla, joskus ajattelemalla, joskus purkaen tunteita itkien, raivoten, nauraen. Näin palaamme tasapainoon, se on elämän ihmeellinen voima.

Löydät matkassani uusia asioita, jotka muuttavat sinua koko loppuelämäksesi. Saat lisää tietoisuutta itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta.

Kun opit miten stressi ilmenee kehossasi ja minkälaiset mekanismit sen takana ovat, pääset nousemaan tavallisten rutiininomaisten näkökulmien yläpuolelle ja tarkkailet sieltä todellisuuttasi.

Muuttamalla henkilökohtaista todellisuuttasi, luot itsesi uudelleen!

Sinun ei tarvitse enää tehdä samoja tiedostamattomia valintoja sisimpääsi ohjelmoituneista traumoista käsin.

Työpaikat, ihmissuhteet, uudet mahdollisuudet ja seikkailut odottavat sinua, kun vanhaan malliin perustuvat ohjelmoinnit, valinnat, käyttäytymistavat ja kokemukset muutetaan.

Haluan auttaa sinua sytyttämään tietoisuuden valosi ja saada sinut pohtimaan oletko vastannut syvimpään kutsuusi?

Jos haluat tutkia omaa tietäsi, kuljen mielelläni kanssasi.

MITKÄ OVAT HYÖTYSI?

Tässä kuinka Unison- valmennus auttaa muuttamaan elämääsi!

Koe syvä täyttymyksen tunne

Tunne iloa, onnea ja syvää rauhaa – ulkoisista olosuhteistasi riippumatta. Hallitse täyttymystunne sisältäsi.

 

PARANNA IHMISSUHTEISTASI

Koe syvät, intiimit ja sydänkeskeiset yhteydet rakkaisiisi. Ja toivota tervetulleeksi uudet intohimoiset pitkäaikaiset kumppanuudet, jotka perustuvat haavoittuvuuteen ja sielun yhteensopivuuteen.

 

LÖYDÄ MISSIOISI

Ota selvää piilotetuista lahjoistasi ja kyvyistäsi ruokkiaksesi elämäsi tarkoitusta ja luodaksesi mielekkään muutoksen elämässäsi. ota elämäsi ohjat omiin käsiisi.

ELÄ ITSE-RAKKAUDEN TILASSA

Hanki syvä tunne ehdottomasta rakkaudesta, kunnioituksesta ja itsesi hyväksymisestä. Säteilet sitä ulospäin kaikkia muita ympärilläsi olevia kohtaan!

Tämä voimauttava matka koostuu neljästä osasta

Tässä koulutuksessa luomme naisten yhteisön, joka tukee toisiaan kasvuun ja kukoistukseen.

Tämä on sinulle joka haluat luottaa omaan intuitioosi ja hyväksyt itsesi juuri sellaisena kuin olet. Tutustut varjoihisi ja demoneihisi, tanssit niiden kanssa, syleilet niitä, löydät sen viisauden ja voiman jonka ne ovat kätkeneet sisäänsä.Aloitamme matkan jossa elää syvä rakkaus itseämme kohtaan ja toisiamme kohtaan. Puhdistamme kerrokset jotka peittävät aitoa ydintämme: sen joka ei ole rakastettava, sen joka ei ole tarpeeksi hyvä, sen joka on uhri, sen joka ei koe ansaitsevansa  elämältä runsauden ja rakkauden lahjaa.

Lopetamme täydellisyyden tavoittelun joka on illuusio.

Stressitilassa aivot ja keho on tyrmätty epätasapainotilaan. Pitkään jatkuessaan kehon luonnolliset parantavat voimavarat hupenevat, ja näin polku uupumukseen tai piilevien sairauksien esille tulemiseen on valmis.

Mielen tulee muuttua, jotta keho voi muuttua. Ihmisen täytyy tulla tietoiseksi ensin ajatuksistaan, ja oikeasti vaihtaa ajatukset ja tunteet, jotta voi parantua.

Tulemalla tietoiseksi tiedostamattomista toimintamalleista, voit muuttaa ne ja alat näkemään yhä helpommin nämä toimintamallit itsessäsi ja sen jälkeen muissa.

Matkalla ymmärrät ja osaat jatkossa tunnistaa mikä horjuttaa tasapainoasi tai mikä saa sinut pois luontaisesta kukoistuksen tilasta

 

Matkalla oivallat pala palalta kuinka ajatukset, tunteet ja toimivat vaikuttaa hermostoon ja hormonitoimintaan. Luomme uusia hermoyhteyksiä, muutamme toimintatapojamme, uskomuksia ja tunnereaktioita, lisäämme energian ja elinvoiman virtausta.Koemme ainutlaatuisen kauneutemme, sisäisen kauneuden joka heijastuu ulkoiseen kauneuteen ja kehomme hyvinvointiin.Opit luottamaan yhä enemmän omaan intuitioosi, sekä herkistät omat selvätuntoaistisi.  Sinun on aika synnyttää tietoisesti syvin olemuksesi. Nähdä katsomatta ja kuulla syvimmätkin kuiskaukset. Avautua ympärilläsi olevalle kauneudelle.

 

VIIKKO 1 Kuuletko kun uusi aika lähenee

IRTIPÄÄSTÄMINEN Nykyisin kaikki juoksevat kroonista stressimaratonia, ja unohdamme kaiken kiireen keskellä kysyä itseltämme: Miksi minulla on ylipäätään tämä ongelma? miksi teen aina samalla tavalla? Mitkä ovat minun tarpeeni? Tai olemme niin lopen uupuneita, että emme edes ymmärrä että todellisuus voisi olla jotain muuta- jotain paljon parempaa! Ennen kuin haluamme lisää asioita elämäämme, meidän on tehtävä tilaa uudelle. Jostain on luovuttava sillä muuten keho-mielitilamme ei tue haluamaamme muutosta. stressin anatomia stressin eri muodot

VIIKKO 2 SEURAA PIENTÄ TOIVON KIPINÄÄ

HUOMION SUUNTAAMINEN Se mihin suuntaat huomiosi- lisääntyy? Miksi siis liian helposti täytämme päivämme huolella ja murheella?
Luonnollinen rytmi: Juostessamme kroonista stressimaratonia, kadotamme yhteyden maailmankaikkeuden luonnollisiin rytmeihin ja kiertokulkuun.
Tunteet ovat tärkeä osa naisen voimaa. Kun tunteet saavat virrata vapaasti olemme juurtuneena omaan luontoomme. Niin kuin luonto tarvitsee tasapainottaakseen itseään erilaisia sääilmiöitä, aurinkoa ja rajuilmoja, niin myös me tarvitsemme kaikkia tunteitamme saavuttaaksemme sisäisen merkityksellisyyden ja oman voimamme ytimen.
Värähtelyn kohottaminen

VIIKKO 3 KESÄUNI JOKA LASKEUTUU

TASAPAINO, koherenssi, homeostaasi/ ARJEN SUPERKOMPENSAATIO Oivallat että hyvinvointi ei ole pysyvä, passiivinen tila, vaan dynaaminen suhde ympäröivään maailmaan. Kukoistaaksemme meidän ei pelkästään pidä hankkiutua eroon stressitekijöistä, vaan myös aktiivisesti hakeutua kohti iloista, ja rakastavaa elämää. Elämää joka tuo täyttymyksen tunteen.

VIIKKO 4 ilmaisuvoimaa ja intohimoa

FLOW/ KUKOISTUS Anna itsellesi lupa olla säteilevä, itsevarma ja vetovoimainen nainen, joka saavuttaa päämääränsä helposti ja viisaasti.

59€

Valmennukset voivat olla henkilökohtaisia tapaamisia tai ne voivat tapahtua osittain tai kokonaan Zoomin kautta etävalmennuksina.

VALMENNUSPAKETIT:

Yksittäinen 1×50 min tapaaminen = 75e

ENSIASKEL 10 – 10x50min tapaamiset – 699e – Kertahinta 69,9e

TÄYDESSÄ VAUHDISSA 20 – 20x50min tapaamiset  – 1350e, Kertahinta 67,5e

KESTOASKEL 30 – 30x50min tapaamiset – 1950e, Kertahinta 65e

SYVÄÄN PÄÄTYYN 50– 50x50min tapaamiset – 3000e, kertahinta 60e

 

Liity heimoosi

sound-body, mind and soul yhteisöön, joka tukee toisiaan kasvuun ja kukoistukseen.

tilaa rakkauskirjeesi

Uutiskirje tukemaan omaa kasvuasi ja kukoistustasi