fbpxMiten saat arjen tuntumaan helpommalle?


Huolehtimalla energiatasoistasi,

pystyt vaikuttamaan siihen

minkälaisen reaktion

päivän aikana eteesi tulevat tilanteet sinussa aiheuttavat.


Energy & Mind- menetelmään perustuva ​Tunnista ja hallitse stressisi- nettikurssi on tehokas 30 päivän katsaus omaan energiatason ylläpitämiseen sekä sitä kautta stressitason hallintaan. 
Ahdistaa, kiukuttaa, väsyttää ja koet olevasi jatkuvasti muutaman askeleen jäljessä, etkä hallitse tilannetta. Sen lisäksi, että arki vie kaikki mehut, se vie sinua kuin litran mittaa...


​Voi ​olla, että olet jo niin tottunut tähän tunnetilaan, ​että luulet sen olevan normaalitilasi?


Näin sen ei kuitenkaan tarvitse olla!


Nämä ovat ​ mielesi merkkejä siitä että arjen vaatimukset ovat omia voimavarojasi suuremmat.


​Arki voi kuitenkin muuttua merkittävästi mielekkäämmäksi, jos pysähdymme hetkeksi ja kysymme mitä minulle kuuluu? Voinko hyvin? Ja voisiko asialle tehdä jotakin?


Ja kyllä, asialle voi ​ja pitääkin tehdä jotain!


Tällä sivulla haluan kertoa sinulle ne 4 yksinkertaista, mutta supertärkeää asiaa, jotka saavat aikaan muutoksen. ​


M​iksi hyvinvoinnista tulee helposti uusi päivätyö?

​Ehkä olet pidemmän aikaa miettinyt kuinka arki voisi tuntua helpommalle ja kevyemmälle? Asia on kuitenkin jäänyt vain mietintä asteelle, ja se kaikkein merkittävin, eli ensimmäinen askel on jäänyt ottamatta.Kuulostaako nämä tutuille?
Stressaannut siitä, että netti on pullollaan kaikkia hyvinvointia edes auttavia artikkeita, sillä et vain saa siirrettyä sitä tietoa omaan arkeesi?

​Olet ehkä kokeillut muutamia hyvinvointispurtteja, mutta nämä ovat kirjaimellisesti jääneet spurteiksi, sillä olet palannyt sen jälkeen takaisin samoihin arkirutiineihisi. Ahdistavaa? Kyllä! Stressaavaa? Kyllä!
​Stressaako sinua, että elät ihan ok arkea, mutta kuitenkin sinusta tuntuu, että arki on harmaata ja tunnet olosi ilottomaksi. 

​Olet jo pidemmän aikaa laittanut vain toisten toiveet etusijalle, ja siinä samalla olet unohtanut itsesi.  Mitä jos voisit pitää nämä molemmat, ja siten kaikilla olisi mahdollisuus merkitykselliseen elämään?
​Uuvuttaa, väsyttää, unohtelet asioita, et jaksa keskittyä mihinkään ja päätöksentekokyky on pyöreät nolla...

​Päivät vierivät eteenpäin, ja sinulla on täysi työ selviytyä näistä päivittäin eteesi tulevista haasteista. Sinulla ei ole energiaa miettiä sitä miten saisit lisää energiaa? Uuvuttava kierre...
Sinun täytyi aloittaa uusi uljas arki viime maanantaina, vai hetkonen oliko se sittenkin toissa maanantaina... Eikun pohditkin asiaa tammikuussa, kuten monet muutkin ...​

Kysymys kuuluukin, oletko valmis keikuttamaan venettä? Oletko valmis panostamaan siihen, että sinun perusasiat ovat kunnossa, jolloin pystyt vaikuttamaan käsilläsi olevaan tilanteeseen ja sinulle edullisella tavalla. Jos olemme stressireaktion vaikutuksen alaisena, näemme maailman ns putken läpi, ja et pysty havainnoimaan tilannetta parhaalla mahdollisella tavalla.


​JOS JOKIN NÄISTÄ KOHDISTA ( TAI KENTIES KAIKKI) KUULOSTI TUTULTA, SINUN KANNATTAA OTTAA ENERGY & MIND METODI KÄYTTÖÖN.


Kun tiedät miten pystyt hallitsemaan omia stressitasojasi, ei oman arjen hallinta olekaan iso hallitsematon kaaos.


Evoluutio on luonut meille monimutkaisen puolustusjärjestelmän, ja tämän kurssin aikana keskitymme siihen kuinka pystymme rauhoittamaan autonomisen hermostomme ja näin annamme immuniteettivasteelle mahdollisuuden toimia parhaalla mahdollisella tavalla.

​Olet ehkä kuullut mikä vaikutus stressin hallinnassa on rauhoittumisella​, mutta jooga tai muut meditoinnit eivät ole sinun juttusi. Ja koska pelkkä ajatus rauhoittumisesta saa sinut tuntemaan olosi epämiellyttäväksi...


​Olet siis päättänyt unohtaa koko asian!


Toisaalta tämä ennakkokäsitys estää monia edes kokeilemasta koko asiaa. Vaikka pienistä puroista kertyy suuri joki, ja yksi onnistumisen tunne aloittaa helposti positiivisen syklin.


​Energy& Mind on tehokas keino, jossa perehdytään ensin siihen miten omat energiatasomme vaikuttavat ajatteluumme, sekä siitä syntyneisiin tunnereaktioihin sekä toimintaan. Eli stressin syntymiseen!


Siksi kiinnittämällä alkuun huomiota asioihin jotka varmistavat riittävät energiatasosi, pystyt merkittävästi vaikuttamaan kokemiisi ärsykkeisiin, niin ulkoisiin kuin ajatuksemme tuottamiin. Ja sinulla onkin keino hallita stressiäsi!


Filosofi Epiktetos totesikin : "Eivät asiat sinänsä vaivaa meitä, vaan meidän käsityksemme niistä."​​ÄLÄ KATSO MAAILMAA STRESSAANTUNEENA- SILLOIN KAIKKI NÄYTTÄÄ ​HUONOMMALLE KUIN NE TOSIASIASSA ONKAAN!


Ei riitä että teet jotain, jos et tiedä miksi näin teet. Eikä myöskään ole riittävästi, jos ymmärrät että stressi, varsinkin kuorman kasvaessa, on terveydelle haitallista, jos et tee mitään asian korjaamiseksi.


Stressin tunnistamisessa sekä hallinnassa onkin kyse tiedon sekä käytännön yhdistämisestä. Siten, että siitä muodostuu sinulle ajanmyötä uusi luonnollinen tapa toimia!


​​

​Energy & Mind- metodissa on käytössä 4 tärkeää kohtaa

Huolehtimalla riittävästi omasta energiatasosta sinulla on kyky hallita ajatuksia, sen herättämiä tunteita sekä käyttäytymistäsi. Pystyt siis hallitsemaan omaa keho- mieli ohjausjärjestelmääsi.


Sinulla on keinoja tunnistaa stressireaktio, sekä hallita sitä! Näin kehomme herkällä säätelyjärjestelmällä, eli homeostaasilla on mahdollisuus toimia optimaalisesti. 


 1. 1
  Elämää ylläpitävä voima- UNI:​ Unen laadulla on merkitystä energiatasoihisi, toimintakykyyn sekä kykyysi tulkita käsillä olevia tilanteita.
 2. 2
  Keho vahvistaa mieltä, ja mieli kehoa- FYYSINEN KUNTO:  Jos haluat varmistaa aivojesi optimaalisen toiminnan, pidä huolta omasta fyysisestä kunnostasi. 

  Kotijumppa ohjeet:                                                               Vahvistu ja voimistu 20 min yksinkertaisia lihaskuntoliikkeitä, joita voit tehdä omassa kodissasi. Suositellaan tehtäväksi aamuisin, tai aamupäivällä, silloin kun kaipaat buustia paivääsi                                                                                                                                                                                                                                                                     Rentoudu & Palaudu 20 min: Liikkeitä joilla pystyt rauhoittamaan kehoa ja mieltä. Sopii erityisesti illalla ennen nukkumaanmenoa


 3. 3
  Olet mitä syöt- RAVINTO: ​ Sillä mitä syöt tai jätä syömättä on monia vaikutuksia energiatasoihisi, mutta tiesitk​ö energiavaje ja verensokerin lasku aiheuttavat elimistöön stressitilan.  Miten voit ravitsemuksellisin keinoin suojautua infektioilta.   Ruokapäiväkirja- pohjan avulla pääset selvittämään ​liittykö ruokailuusi jokin toistuva tunnereaktio. ​
 4. 4
  Ota ajatukset ja fysiologia haltuun- STRESSI! ​Kun sinulla on riittävästi energiaa, pystyt hallitsemaan ajatuksiasi, ​​​ sen herättämiä tunteita sekä tunnereaktioita.  Saat käyttöösi yksinkertaisen stressinhallinta- työkalun. 

Energy & Mind metodilla pääset varmistamaan että sinulla on riittävät valmiudet huomata arkesi - toisinaan hyvinkin ikäviä ajatuslooppeja.

​Aloita tänään ja voit olla kiitollinen siitä puolen vuoden päästä!

​Miten voit muuttaa omassa arjessasi mitään, jos et tiedä mitä sinun tulee muuttaa? Tähän Energy & Mind - metodi tarjoaa sinulle ratkaisun!

​Tunnista

​Voit välttää jatkuvan stressikuorman kertymisen, tunnistamalla omat stressireaktiosi

H​allitse

​Kun osaat tunnistaa stressireaktiot, sinulla on keino hallita sitä

​Nauti elämästä

​Kun et jatkuvasti ponnistele yli omien voimavarojen, voi arki olla​ vapauttavan ihanaa!

Ympäristö

​Huomaa ensin vaikutukset omassa itsessäsi, jonka jälkeen voit huomata vaikutuksia ympärilläsi olevissa ihmisissä

Bonukset

BONUKSET


MITEN VOIT ELÄÄ MERKITYKSELLISTÄ ELÄMÄÄ? ​

Oletko missään vaiheessa pysähtynyt miettimään kuka oikeasti olet ja mitä elämältäsi haluat? Kysytkö itseltäsi säännöllisesti miten voit?


TAPOJEN MUODOSTUMINEN 

Mistä saat riittävästi motivaatiota? Toimitko omien tavoitteiden mukaan, vai onko kyseessä sinun ulkopuolelta tulevat velvoitteet ja odotukset!


YKSINKERTAISEN STRESSINHALLINTATYÖKALU ​

Tämän avulla pystyt hahmottamaan arkesi energiasyöpöt sekä asiat joista saat energiaa. Tunnistat onko kiire todellinen vain vain mielesi tuottama vinoutunut ajatus?
100%
RAHAT TAKAISIN
-TAKUU

​​30 päivän 100% rahat takaisin- Takuu

​Koska olen niin varma että huomaat olossasi merkittäviä muutoksia,  kiinnittämällä huomiosi omiin energiatasoihisi, pystyt sitä kautta tunnistamaan sekä hallitsemaan omia stressitasojasi! Ja kun sinulla on keino hallita näitä reaktioita, koet merkittäviä muutoksia omassa hyvinvoinnissasi! Kuin myös ympärilläsi olevissa ihmisissä.

Kurssilla opit muun muassa:

​⭐Miten pystyt tunnistamaan kroonisen stressin


⭐Keinon jolla saat rauhoitettua autonomisen hermostosi, ja näin kehosi puolustusjärjestelmä pystyy toimimaan optimaalisesti


⭐Miten pystyt kohottamaan omaa peruskuntoasi, usein samalla huomaat positiivisia muutoksia myös käyttämässäsi vaatekoossa


⭐Pystyt päivän aikaisilla toimillasi parantamaan yöunesi laatua, ja palautumaan paremmin


​⭐Mitä tarkoitetaan mentaalisella perusharjoittelulla


​⭐Opit tunnistamaan omat voimavarasi


⭐Opit että hyvinvoinnin ylläpitämisestä ei tarvitse tulla uutta kokopäivätyötä, sillä tietämällä mitä teet- teet asioita paremmin ja järkevämmin!


⭐Unen sekä unettomuuden vaikutukset terveyteesi


​Rakkaudella,

​Johanna

P.S.​ Sinulla on nyt helppo keino jatkaa hyvin alkanutta matkaasi! Sillä jos ei nyt, niin koska sitten?


P.P.S. ​Kurssin avulla pystyt tunnistamaan stressin, jolloin sinulla on keino hallita sitä. Älä anna stressin hallita sinua,. sillä sinä voit hallita stressiäsi!

© 2020  ​Unison liikuntapalvelut

Enter your text here...