VALMENTAJAT

 

Heippa!

Mun nimi on Solja Kemppi ja ajattelin tehdä itseni teille tutuksi Lempeä Life valmentajana.

Olen diplomiravintoterapeutti Lahdesta ja pidän vastaanottoa täällä Lahdessa sekä Helsingissä ja näin erikoisaikoina paljon myös etänä.

Näen ihmisen hyvin kokonaisvaltaisesti ja otan aina huomioon elämän muutkin osa-alueet vaikka pääasiallisesti ravitsemus onkin ydinosaamistani. Psykologinen puoli syömiseen liittyen puhuttelee minua kovasti ja opiskelenkin parhaillaan tätä puolta lisää.

Myös oman kokemukseni valossa syöminen on todella paljon muutakin kuin pelkkää energiansaantia ja monesti asiaa täytyy tarkastella pintaa syvemmältä jotta tavat muuttuu. Hyvän ravitsemuksen perusteet ovat todella tärkeät ja niillä pääsee jo pitkälle, mutta jos haluat sukeltaa hiemna pintaa syvemmälle voisi Lempeä Life -valmennus olla sinun juttusi. Lupaan kulkea vierelläsi lempeästi ohjaten koko valmennuksen ajan. <3

Ihanaa päivää! 

Solja

 

 

 

 

Heippa!

Olen Nina Kostiainen, koulutettu Personal Trainer ja valmentaja. 

Olen toiminut kampaajayrittäjänä 17v ja n. 4v myös valmentajana hyvinvoinnin parissa nimellä PT Nina K.

Valmennukseni perustuvat asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden ja lähtökohtien huomioimiseen. Asiakkaan matka tavoitteisiin tapahtuu suunnitellusti ja tuettuna iloista mieltä korostaen. Olen valmentajana positiivinen ja kannustava, sekä ohjaan sinua pääsemään liikkumisen iloiseen fiilikseen kiinni.

Palveluihini kuuluvat erilaiset valmennukset mm. henkilökohtaiset treeniohjelmat kuntosalille, kotiin tai vaikkapa ulos luontoon. Suunnittelen myös henkilökohtaisia ruokavaliota tukemaan yhdessä asetettuja tavotteita. Itselleni liikkuminen on oman elämäni yksi tärkeimmistä tukipilareista. Liikunta auttaa lievittämään stressiä, pitämään kehon toimivana ja vahvempana arjen haasteita varten. Liikunnasta saa myös paljon hyvää energiaa ja voimaa! 

Tule mukaan! <3

Nina K 

 

 

Heippa!

Olen Johanna Pelkonen LempeäLifen MentalCoach.

Haluan auttaa sinua oivaltamaan mielesi voiman!

Stressinhallinnassa ei ole kyse stressin välttämisestä, vaan arkesi kokonaiskuorman tunnistamisesta sekä voimavarojen säätelemisestä. Tiedän omasta kokemuksestani, että arki saattaa viedä kaiken energian ja silloin arki tuntuu lähinnä selviytymistaistelulta.

Kehomme on kuitenkin viisas ja se osaa kertoa mitä milloinkin tarvitsemme, jos vain osaamme kuunnella sen viestejä. Liian usein kuitenkin sivuutamme nämä viestit. Päässämme pyörii jatkuva pitäisi sitä, pitäisi tätä ja pitäisi tuota- nauha- katkeamattomana virtana! On kuitenkin hyvä muistaa, että itse asiat eivät aiheuta meille stressiä, vaan tulkintamme ja odotuksemme kyseisestä tilanteesta.

Oivallutan sinut tunnistamaan rajasi ja kunnioittamaan omia voimavarojasi. Näin sinun on helpompi suojella omia rajojasi ja sanoa tarvittaessa ei. Ja tehdä se Ilman huonoa omaatuntoa!

Ihana tavata! <3

Johanna