KASVU IHMISEKSI

  • tehnyt

Luota siipiisi ja ole vapaa!

Harvoin tulemme ajatelleeksi että olemme tottuneet suhtautumaan arjessamme aina samalla tavoin eteemme tuleviin asioihin. Itseasiassa menneisyys hallitsee ajatuksiamme ja tunteitamme.

Ihminen ei niinkään ajattele itse, vaan ympäristö ajattelee hänessä.”

 Mielen vanhat ohjelmoinnit sekä muistin varaiset tiedot pitävät meidät kiinni vanhassa- egomielen matriisissa. Emme voi kontrolloida ulkopuolista maailmaa, mutta voimme pienellä suhtautumisen muutoksella vaikuttaa ihmisenä kasvamiseemme.

Maailmassa kaikki on järjestyksessä, ainoa paikka missä tarvitaan järjestystä on meidän oma tajuntamme. Asia joka meidän tulee aluksi muuttaa itsessämme on pahan ymmärtäminen.

Miten määrittelemme hyvän ja pahan?

Mitä jos emme heti alkuun lähde tuomitsemaan asioita pahana, vaan koitamme ymmärtää syvällisemmin miksi näemme tämän kyseisen asian pahana?

Voisiko tällä ”pahalla” olla sittenkin jokin hyvä tarkoitus? Voisimmeko oppia tuntemaan hyvää, jos ei olisi olemassa pahaa? Voisimmeko nähdä valoa, jos ei olisi olemassa pimeyttä? Voisiko sinulla arjessa olla vapaapäiviä, jos sinulla ei olisi olemassa työpäiviä?

Tietäjät sanovat että paha on maailmassa niin pitkään kun sitä vielä tarvitaan.

Paha on keskeinen osa ymmärryksemme kehitykselle.

Kun näemme jossakin kohtaamassamme ihmisisessä ilmenevän pahan ominaisuuden, ymmärrämme että hän ei ole sitä vielä itsessään voittanut ja siinä suhteessa hänellä on vielä oppimista. Mutta mikä me olemme häntä tuomitsemaan, sillä lopulta toisen tuomitseminen asettuu meitä itseämme vastaan.

Oikea ajatus vapauttaa meidät jopa suuttumasta näkemällemme pahalle teolle.Meidän tulee vain hyväksyä se, ellemme pysty häntä auttamaan ja vapautumaan tästä pahastaan.

Meidän tulee kasvaa oikeamielisissä ajatuksissa, niin olemme ottaneet ensimmäisen askeleen polulla joka johtaa meidät onnellisempaan elämään- pahankin tunnistamiseen sekä puhdistamiseen itsessämme!

Merkittävin asia joka saa meidät näkemään ympäristössä pelkkiä uhkakuvia on jatkuva stressitila! Lue täältä lisää mitä stressi saa aikaa sinussa.

 

 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *