Johanna Pelkonen?

tarinani

Hei, olen Johanna Pelkonen. Olen liikunta-alan ammattilainen, joka menetti terveytensä ja työpaikkansa homeesta sairastumisen takia.

 

Jo lapsena minulla oli epätavallisen paljon flunssia ja poskiontelotulehduksia, joita ei silloin osattu yhdistää homeeseen. Vuonna 2007 aloin oireilla uudessa työpaikassa. Nenäni oli jatkuvasti tukossa, poskionteloissani jyskytti ja pääni oli raskas.

 

Jatkuvat antibioottikuurit sen kummemmin kuin poskionteloleikkauskaan eivät tuottaneet tulosta, enkä vieläkään osannut yhdistää oireitani suoraan homealtistukseen. Vuonna 2018 sairastelin edelleen ja arki oli yhtä pinnistelyä tukkoisen olon, särkyjen, hengitysvaikeuksien, pienen lämmön ja huimauksen kanssa. Tässä vaiheessa jo ymmärsin, että kyse on homealtistuksesta ja että olin sallinut liian pitkään liian monta terveyttäni päivittäin nakertavaa asiaa.

Eräänä aamuna havahduin siihen, että peilistä tuijotti takaisin kroonisesti väsynyt, monikemikaaliyliherkkä liikunta-alan ammattilainen, jonka paino jatkoi nousemistaan ja joka pystyi enää vain haaveilemaan liikunnasta.

 

Tuolloin päätin ottaa täyden vastuun terveydestäni ja asettaa sen ykköseksi, sillä en halunnut uhrata terveyttäni yhtään enempää.

Paranemiseni alkoi vasta kun opin sanomaan EI. Kieltäydyin homealtistuksesta ja menetin työpaikkani. Sanoin ei huonolle ravinnolle, kosmetiikalle ja siivousaineille. Kuulostelin tarkoin kehoani ja aloin taas liikkumaan – olotilani huomioiden. En suostunut enää siihen, että home on elämäni ohjaksissa.
 
Ratkaisevaa apua sain myös mm. suolahuonehoidoista, homeenpuhdistustipoista, veden suodattamamisesta ja bioresonanssihoidosta. Kun kehoni sai levätä ja puhdistaa itsensä, painoni alkoi laskea itsestään ja oloni parantua merkittävästi. Voin sanoa näin jälkikäteen, että vastuun ottaminen omasta terveydestäni oli elämäni paras päätös.
 
Nyt tehtäväni on auttaa sinua kohti puhtaampaa elämää. Sinun ei tarvitse olla samassa tilanteessa kuin minun, jotta voit tehdä muutoksia, jotka auttavat kehoasi voimaan hyvin – kokonaisvaltaisesti.
 
Olen kokoamassa sinulle maksuttoman oppaan ”Puhdistu, vahvistu ja virkisty – Pura kehoasi rasittava kemikaalikuorma 7 päivässä”, jonka avulla tunnistat yleisimmät kehoasi arjessa rasittavat kemikaalit (näitä on paljon – yllätyt varmasti kun luet oppaan) ja katkaiset epäpuhtauksien jatkuvan kertymisen elimistöösi.
 
En voi luvata sinulle pidempää elämää, mutta voin luvata, että kehosi kiittää sinua kun poimit oppaasta edes yhden asian käyttöön.
 
Laita viestiä jos haluat kuulla enemmän asiasta: johanna@johannapelkonen.fi
 
 

Miksi juuri minä voisin auttaa sinua?

Ottamatta huomioon tätä useamman vuoden elämänkoulua, olen kouluttautunut liikunta-alalle vuodesta 2011.

Liikuntaneuvoja- Liikuntakeskus Pajulahti

Personal trainer, Trainer4You

Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You

Kuntosalivalmentaja, Trainer4You

Stressinhallintavalmentaja, Trainer4You,Suomen Mentoritiimi

Vanhusvalmentaja, Ikäinstituutti, Voimaa vanhuuteen

Bailamama 4Venus

Bailamama 2Baby

Bailamama 9Months

Homeista sairastumisen ja toipumisen kokemusasiantuntija, yhteistyössä HUS sekä Jyväskylän Yliopisto

101 tarinaa yrittäjyydestä 3/2020

2020 Puhtaampi elämä