intuitio

Intuitio viestii kanssamme taukoamatta, meitä ei ole vain opetettu käyttämään sitä.

Se mikä pitää tämän sisäisen kompassin pois käytöstä, tai vääristää sen tuomia viestejä on se, että olemme tunneskaalan ylä- tai alapäässä. Intuitiota on vaikea kuulla silloin kun olemme väsyneitä, stressaantuneita tai kiireisiä. Jotta intuitio pääsee kehittymään, täytyy uskaltaa pysähtyä. Onko sinulla kaiken kiireen keskellä aikaa alitajuisille prosesseille? Jos me kiirehdimme stressaantuneina koko ajan paikasta toiseen, intuitiiviset viestit eivät pääse läpi. Kun olemme stressaantuneita, toimimme itsekkäästä, sillä onhan kyse omasta selviytymisestä.

Kukoistaaksemme meidän ei pelkästään pidä hankkiutua eroon stressitekijöistä, vaan myös aktiivisesti hakeutua kohti iloista, rakastavaa ja tyydyttävää elämää. Vuorovaikutus sekä hyvien ihmissuhteiden merkitys on kiistaton hyvinvoinnillemme ja sen merkitys korostuu erityisesti silloin kun koemme vaikeuksia.

Evoluution myötä on kehittynyt periaatteita, jotka ovat edistäneet ihmisten välistä kanssakäymistä. Kuitenkin liian usein erilaisissa vuorovaikutustilanteissa keskustelua sävyttävät jatkuvasta kiireestä johtuva väsymys, ahdistus ja ärtymys.

ILOISTA,RAKASTAVAA JA TYYDYTTÄVÄÄ ELÄMÄÄ

Intuitio ja stressi

Oletko ikinä miettinyt, miten stressi ja intuitio liittyvät toisiinsa? Entä mikä vaikutus stressitasoilla on vuorovaikutukseen?

Lyhyesti: jos stressitasosi ovat korkealla, intuitiosi ei voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten pystyt sitten käyttämään intuitiota omassa arjessasi? Intuition hyödyntäminen vaatii sen, että pystyt hetkeksi päästämään irti oletuksista sekä kontrollista. Toisin sanoen annat tilaa tuntemiselle sekä aistimiselle. Pystyt tuntemaan vastapuolen mielentilaa, hetkiä, joita hän jättää sanomatta. Pystyt lukemaan ns. rivien välistä. Joidenkin tutkimusten mukaan, jopa 75- 80 % viestinnästämme tapahtuu muuten kuin verbaalisesti. Intuitiivista tietoa on vaikea pukea sanoiksi, ja siksi en edes pyri kuvailemaan intuitiota sen tarkemmin. Pyydän sinua kuitenkin pohtimaan, että tunnetko esimerkiksi erilaisissa keskustelutilanteissa, että jokin asia tässä ei vain täsmää? Ehkä kurkkua kuristaa, tai vatsanpohjassa muljahtaa ilkeästi.

Yksi selitys tälle tuntemukselle on se, että intuitiivinen tieto ei rajoitu pelkästään aivoihin, vaan myös kehollamme on kyky muistaa. Sydämemme sekä vatsamme muistaa!

“The two most important days in your life are the day you were born and the day you found out why

— Mark Twain

Intuitio- sisäinen kompassisi

Lataa maksutta oma oppaasi.
Pääse eroon sisäisestä tyhjyyden tunteesta ja rakenna elämän merkityksellisyys sisäisen mielenrauhan kautta. Näin sisäinen kompassisi- sielu herää eloon ja ohjaa sinut sen luokse joka todella olet!

Miksi sitten emme hyödynnä tätä intuitiivista tietoa?

Tähän on lyhyt ja yksinkertainen vastaus:

Stressi!

Intuitiota on vaikea kuulla silloin kun olet liian väsynyt, stressaantunut tai kiireinen! Kuinka monen meistä nämä tunteet ovat lähes arkipäivää?

Vahvassa uupumustilassa olet kuin kone, jonka päätöksenteko on hidasta ja kömpelöä. Tiesitkö, että uupuneilta henkilöiltä on löytynyt pitkään koholla olevat kortisolitasot.

Eli huomaatko kuinka yksinkertaiselta kuulostava syy asian taustalta löytyy ja nimittäjä sille, että emme pysty kokemaan mielenrauhaa ja iloa arjessamme. STRESSI!

Voisi ajatella, että intuitio on sinun sisäinen kompassisi, joka ohjaa sinut perille, kunhan vain annat sille aikaa tulla kuulluksi.

mitä tärkeämpi ajattelua tai keskittymistä vaativa tilanne on käsillä, sen tärkeämpää on oma mielenrauha
- asta raami

Haluan tarjota sinulle uuden polun, jota kulkea. Tarjoan sinulle mahdollisuuden muuttaa näkökulmaa elämääsi, elämää, jossa heräät arvostamaan sinun sisäistä viisauttasi. Huomaat mikä voima ja erilaisten tietämisen muoto sinussa onkaan. Tämä tieto on näkymättömien kaltereiden takana, kaltereiden-joita et voi nähdä, tuntea tai haistaa.

Kun aidosti sisäistät tämän, olet jo askeleen edempänä. Sillä sinä voit myös purkaa nämä näkymättömät kalterit.

Alkuun meidän on luovuttava täydellisyyden harhasta, koska kun juoksemme jatkuvasti jonkin illuusion perässä, ajaa se meidät kuilun partaalle. Se ajaa meidät tilanteeseen, jossa arkesi on täynnä, ja sanon sen vielä uudestaan- TÄYNNÄ erilaisia stressin aiheita.

Muistatko miltä vapaus tuntuu?

"

Pääse käsiksi ihmismielen luovaan kauneuteen.

Voit murtaa nämä näkymättömät kalterit. Kun arkesi ei ole enää pelkkää omien voimavarojen äärirajoilla kamppailua, voit olla juuri se kaunis, voimakas ja itseensä luottava sinä!

Sillä vaikka kaikessa on kyse enemmän meistä kuin minusta, muutos lähtee aina itsestämme. Älä anna ulkopuolella myllertävän maailman järkyttää mieltäsi, vaan muista… Voit vaikuttaa ainoastaan omaan sisäiseen maailmaasi!

Arjessa me olemme yhden ajatuksen päässä kirkkaudesta tai pimeydestä.

Samoin kuin fyysinen kunto, myös henkinen suorituskyky vahvistuu toistojen kautta. Mutta toisin kuin fyysisessä kehityksessä, henkinen kvanttihyppy voi tapahtua hetkessä. Tämä hetki, jolloin jotain oivaltavaa, merkityksellistä tai tärkeää tapahtuu, voi saada sinut tuntemaan, että maailma muuttuu hetkessä!

blogi